termografiai merogyakorlat,hokameras vizsgalat,hokameras epuletvizsgalat,ipari termografia,termografiai oktatasok
termografiai merogyakorlat,hokameras vizsgalat,hokameras epuletvizsgalat,ipari termografia,termografiai oktatasok
termografiai merogyakorlat,hokameras vizsgalat,hokameras epuletvizsgalat,ipari termografia,termografiai oktatasok
Termográfiai tanácsadás
Termografus.hu
Termográfiai tanácsadás,szolgáltatások és mentoráció !


A termográfiai (hőkamerás) vizsgálatokat alkalmazó vállalkozások igényei alapján állítottuk össze tanácsadói és mentorációs szolgáltatásainkat az Infraspection Institute szigorú szakmai elveinek betartása mellett.


Az                                                  az egyik  legidősebb termográfiai vállalkozás az USA-ban. Saját szabványsorozattal rendelkezik amelyek, útmutatóként szolgálnak a termográfiai mérések végrehajtása során és biztosítják a szakszerű végeredményt. Az Infraspection Institute szabványai szolgáltak alapul az ASTM szabványainak kiadásához.

Az általunk kidolgozott eljárások és utasítások szorosan illeszkednek az
Infraspection Institute szabványaihoz és előírásaihoz, biztosítva ezzel a több évtizedes infravörös sugárzáson alapuló hőmérsékletmérési gyakorlatból leszűrődött tapasztalatok felhasználást a mindennapos gyakorlatban.


A vállalkozások  többségénél a hőkamerás vizsgálatok nem fő profilként,hanem a sok mérési és diagnosztizáló eljárás közül az egyik használt vizsgálati formaként jelennek meg.
 tanacsadas, mentoracio,termografiai meresi utasitasok keszitese
infraspection institute
Az ipari termográfiai vizsgálatok egy része a Predictive maintenance (PdM) (azaz korábban TMK (Tervszerű Megelőző Karbantartás)) folyamatok része . Átlagos és nehezebb mérési szituációk esetén is szükség lehet a kieső gyakorlott  személy pótlására,az új kezelő személyzet betanítására,Mérési Végrehajtási Utasítások elkészítésére,módosítására vagy esetleg csak arra,hogy legyen kinek  kérdéseket feltenni.

Szintén szükséges új gépi berendezések esetén annak a dokumentációnak az összeállítása, amely tartalmaz minden fontos információt ahhoz,hogy szakszerűen lehessen termográfiai vizsgálatokat elvégezni és a hőkamerával rögzített hőképeket kiértékelni.

Az épület-termográfiai vizsgálatokat alkalmazó vállalkozások esetében szintén igényként jelentkezik a képzett/gyakorlott személyek kiesése esetén történő pótlása, illetve új személyzet betanítása, a mérési pontosság növelése.


Vállalt szolgáltatásaink:

- termográfiai mérési szituációk és módszerek ellenőrzése,elemzése
- Termográfiai Mérési Végrehajtási Utasítások készítése
- termográfiai mérési szituációk elemzése
- termográfiai mérések helyszíni betanítása,mérési hibák feltárása
- termográfia elméleti ismétlőtréningek

Fenti szolgáltatásokra az Önök cégének is szüksége lehet,ha a termográfiai (hőkamerás) vizsgálatok nem hozták meg a tőlük várt megbízható megelőző hibafeltárásokat,vagy a korábbi gyakorlott mérőszemélyzet pótlására vagy hirtelen helyettesítésére van szükség.

Copyright C 2013 by  Pannon Infrared Bt.  .  All Rights reserved  .  E-Mail: inf@pannoninfrared.eu